Profiel Nederwijnen

John en Margareth Nederstigt hebben vele jaren ervaring in de horeca. In hun horecabedrijven is de liefde voor mooie wijnen ontstaan. Zij zijn begonnen in 1987 met Partycentrum ”De Beurs” te Lisse, wat later omgedoopt is tot “De Gevulde Mand”. Dit Partycentrum werd verkocht in 2009. Gelijktijdig in 1994 werd restaurant “De Verloren Koffer” gestart en later restaurant “Lizz”, waar na 19 jaar ook afscheid van werd genomen.

John en Margareth hebben beiden in 1992 en 1993 met succes de Vinologenopleiding gevolgd. Ook als lid van het Gilde van Sommeliers is veel kennis opgedaan van wijnen in combinatie met gerechten. In 2010 werd gestart met wijnimport voor eigen horecabedrijven en momenteel met verkoop van kwaliteitswijnen aan horeca en wijnspeciaalzaken.

wijnmeester
registervinoloog foto

De doelstelling is om steeds weer op zoek te gaan naar gastronomische wijnen die in smaak uitblinken en die bij voorkeur zo natuurlijk mogelijk gemaakt zijn.

Trots zijn we op het importeurschap van o.a. de wijnhuizen Xenysel uit Jumilla in Spanje, Weingut Fusser uit de Pfalz in Duitsland, Weingut Kolkmann uit Oostenrijk en Caves Krier uit Luxemburg.

John & Margareth