Over Nederwijnen

 

John en Margareth Nederstigt zijn in 2009 met Nederwijnen gestart. Daarvoor waren zij jarenlang eigenaar van verschillende horecabedrijven in de duin- en bollenstreek. Tijdens hun werk ontstond de liefde voor mooie wijnen en het idee van eigen import. John en Margareth volgden met succes de Vinologenopleiding van de Wijnacademie.

Nederwijnen bus

De afgelopen jaren heeft Nederwijnen een goede reputatie opgebouwd met de verkoop van kwaliteitswijnen aan restaurants en wijnspeciaalzaken. De doelstelling is om steeds weer op zoek te gaan naar gastronomische wijnen die in smaak uitblinken en die bij voorkeur zo natuurlijk mogelijk gemaakt zijn.

Wij zijn trots op het importeurschap van o.a. de wijnhuizen Xenysel uit Jumilla in Spanje, Weingut Fusser uit de Pfalz in Duitsland, Weingut Kolkmann uit Oostenrijk en Caves Krier uit Luxemburg.

Sinds 1 januari 2022 is Pascal Noordover* als partner bij Nederwijnen betrokken. Er was al enige tijd sprake van samenwerking en gezamenlijke import, maar per 1 januari hebben wij de krachten officieel gebundeld.

Hiermee kunnen wij ons blijvend onderscheiden en de continuïteit van onze unieke persoonlijke service waarborgen. Onze klanten kunnen in 2022 bovendien rekenen op een uitbreiding van het assortiment.

* Pascal Noordover is oprichter en eigenaar van Wijnkoperij Van Paesen