Over Nederwijnen

Inmiddels is Pascal Noordover – tevens oprichter van Wijnkoperij Van Paesende eigenaar van Nederwijnen. Er was al langer sprake van samenwerking tussen de twee bedrijven, maar nu zijn de krachten officieel gebundeld.

Nederwijnen kan zich hierdoor ook in de toekomst blijven onderscheiden en de continuïteit van onze unieke persoonlijke service waarborgen. Bovendien is het assortiment verder uitgebreid.

Proeven?

Wilt u de wijnen van Nederwijnen proeven? Maak dan direct een afspraak. Wij komen graag bij u langs!

Ontstaansgeschiedenis

John en Margareth Nederstigt zijn in 2009 met Nederwijnen gestart. Daarvoor waren zij jarenlang eigenaar van verschillende horecabedrijven in de Duin- en Bollenstreek. Tijdens hun werk ontstond de liefde voor mooie wijnen en het idee van eigen import.

John en Margareth volgden met succes de Vinologenopleiding van de Wijnacademie.

De afgelopen jaren heeft Nederwijnen een goede reputatie opgebouwd met de verkoop van kwaliteitswijnen aan restaurants en wijnspeciaalzaken. De doelstelling is en blijft om steeds weer op zoek te gaan naar gastronomische wijnen die in smaak uitblinken en die bij voorkeur zo natuurlijk mogelijk gemaakt zijn.

Wij zijn trots op het jarenlange importeurschap van o.a. de wijnhuizen Xenysel uit Jumilla in Spanje, Weingut Fußer uit de Pfalz in Duitsland, Weingut Kolkmann uit Oostenrijk en Caves Krier uit Luxemburg.