Over Nederwijnen

Pascal Noordover – tevens oprichter van Wijnkoperij Van Paesen – is de eigenaar van Nederwijnen. Er was al langer sprake van samenwerking tussen de twee bedrijven, maar in 2022 werden de krachten gebundeld.
Hierdoor is de unieke persoonlijke service van Nederwijnen gewaarborgd en daarnaast is het assortiment verder uitgebreid.
De afgelopen jaren heeft Nederwijnen een goede reputatie opgebouwd met de verkoop van kwaliteitswijnen aan restaurants en wijnspeciaalzaken. De doelstelling is en blijft om steeds weer op zoek te gaan naar gastronomische wijnen die in smaak uitblinken en die bij voorkeur zo natuurlijk mogelijk gemaakt zijn.

Proeven?

Wilt u de wijnen van Nederwijnen proeven? Maak dan direct een afspraak. Wij komen graag bij u langs!

Ontstaansgeschiedenis

John en Margareth Nederstigt zijn in 2009 met Nederwijnen gestart. Daarvoor waren zij jarenlang eigenaar van verschillende horecabedrijven in de Bollenstreek. Tijdens hun werk ontstond de liefde voor mooie wijnen en het idee van eigen import.
John en Margareth volgden de Vinologenopleiding van de Wijnacademie en legden de basis voor het jarenlange importeurschap van o.a. de wijnhuizen Xenysel uit Spanje, Weingut Fußer en Weingut Zehe-Clauß uit Duitsland, Weingut Kolkmann uit Oostenrijk en Caves Krier uit Luxemburg.